¿PER QUÈ ESTEM EN CONTRA DE L’ORDENANÇA CÍVICA DE L’AJUNTAMENT DE RIPOLLET?

 “EDUCACIÓ CÍVICA” és un tipus d’educació dirigida a les relacions socials i a buscar enfortir els espais de convivència entre les persones, també ens ajuda a esser solidaris i cooperatius amb els demés, dons ensenya la convivència social ja sigui dins del planter educatiu com a la societat.

Davant aquesta definició, nosaltres com a famílies de l’escola pública entenem que la convivència s’ha de pactar entre tots i totes i mai es pot imposar. Apostem pel diàleg com a eina per a solventar els conflictes. No entenem els càstig com a mitjà per a solucionar problemes. Les accions punitives el que fan és obviar els problemes de fons que patim, per exemple, què soluciona el càstig a un indigent per demanar almoina?

Com a famílies el que volem és enfortir el sentiment de comunitat i això passa per a que tots i totes gestionem activament els nostres propis conflictes educant i corregint allò que alteri la convivència.

Rebutgem aquesta ordenança per què està orientada a perseguir i amagar els problemes en comptes de resoldre’ls, per què no té cap dels valors que com a famílies nosaltres defensem. Per tant, aquesta ordenança no consensuada no es pot anomenar de convivència perquè el que fa justament és el contrari, l’altera, i genera un clima de persecució al que no volem tornar mai més. No recolzarem una ordenança que en la seva gran part és incívica. 

Familíes per l’educació pública.

Yo soy uno de los que firma.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s